صفر تا صد ثبت شرکت
مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها انجام می شود که در این مقاله از صفر تا صد آن توضیح داده شده است
در واقع تعریف تبدیل شرکت از لحاظ حقوقی به معنای اینست که شرکت با حفظ شخصیت حقوقی ثبت شده خود ، موضوع فعالیت خود و یک سری ویژگی های شرکت را تغییر دهد .
برای تبدیل یک شرکت بایستی آن شرکت پیش از این در مراجع قانونی و ادارات ثبت ، به ثبت رسیده باشد .
تغییر شرکت در واقع می تواند تغییر در نوع سهامی و میزان مسئولیت شرکای شرکت و یا نوع فعالیت تجاری یا غیر تجاری آن باشد .
علیرغم اینکه موسسین در ابتدای تشکیل شرکت با توجه به نوع فعالیت مورد نظر خود نوع شرکت را برای ثبت نمودن انتخاب می کنند ولی در برخی موارد پس از ثیت شرکت و گذشتن مدتی از آن ، متوجه می شوند که این نوع شرکت متناسب با اهداف تجاری آن ها نمی باشد به همین دلیل تصمیم به تغییر نوع شرکت و تبدیل آن به شرکتی دیگر می گیرند که این امر بدون ایجاد هر گونه اختلالی در فعالیت شرکت صورت می گیرد .
تبدیل نوع شرکت بسیار بهتر از بستن آن و اقدام به ثبت یک شرکت دیگر با خصوصیات مورد نظر می باشد زیرا دیگر نیازی به طی کردن دوباره مراحل ثبت و تقبل نمودن هزینه های ثبت نمی باشد .
مواردی که بایستی در رابطه با تبدیل شرکت ها بدانیم :
1 – دریافت اجازه نامه قانونی برای تبدیل به نوع شرکت مورد نظر
در واقع به جز دو مورد زیر قانونی به عنوان مجوز برای تبدیل هر نوع شرکتی نداریم :
الف) ماده 278 لایحه قانونی تبدیل شرکت سهامی خاص به شرکت سهامی عام
ب) ماده 135 قانون تجارت تبدیل شرکت تضامنی به شرکت سهامی
2 – چنانچه همه سهامداران اتفاق نظر داشته باشند تبدیل شرکت ها به یکدیگر امکان پذیر می باشد .
3 – با توجه به اینکه ایجاد هر نوع شرکتی الزامات خود را دارد ، بایستی همه موارد اعم از میزان سرمایه اولیه مورد نیاز ، تعداد سرمایه گذاران لازم و هرگونه تغییرات در اساس نامه را برای تبدیل به شرکت جدید لحاظ نمود .
4 – به دلیل اینکه احتمال ضرر و زیان مالی به هنگام تغییر نوع شرکت بالا می باشد ، بایستی این امر با رضایت تمامی سرمایه گذاران انجام گیرد زیرا همه آن ها مسئول پرداخت ضرر و زیان شرکت هستند .
5 – چنانچه شرکت قبلی دارای دیون و تعهداتی باشد با تبدیل نوع شرکت تعهدات قبلی افراد در شرکت قبلی هیچ تغییری نمیکند و آن ها موظف به پرداخت آن هستند .
علیرغم اینکه پیش از این گفتیم تبدیل نوع شرکت بنا بر خواسته سرمایه گذاران و با رضایت آن ها می باشد اما تنها در یک حالت سرمایه گذاران موظف به تغییر نوع شرکت می باشند . چنانچه سرمایه شرکت سهامی از مبلغ مجاز کمتر شود ، و تا 1 سال آن را جبران نکنند و به حداقل مبلغ مجاز نرسانند ، طبق ماده 5 لایحه قانونی شرکت سهامی بایستی به یکی دیگر از انواع شرکت های تجاری که متناسب با سرمایه آن هاست تبدیل گردد و در صورت کوتاهی در انجام این امر ، هر فردی که سود و زیان شرکت به اون مربوط باشد ، می تواند از طریق مراجع قضایی اقدام به تعطیل کردن و منحل کردن شرکت نماید .
1 – شرکت سهامی عام به سهامی خاص
قانون واحدی در رابطه با این نوع از تبدیل شرکت وجود ندارد . برخی بر این عقیده هستند که تبدیل شرکت سهامی عام به خاص امکان پذیر نمی باشد و متقاضی این امر بایستی شرکت سهامی عام را تعطیل نموده و مراحل ثبت یک شرکت سهامی خاص را از سر بگیرد ؛ و بعضی از حقوقدانان نیز بر این باورند که شرکت های سهامی عام قابلیت تغییر پذیری به هیچ نوع دیگری نمی باشد مگر در موارد مذکور در ماده 5 لایحه قانونی
2 – شرکت سهامی خاص به سهامی عام
طبق ماده 278 لایحه قانونی یک شرکت سهامی خاص تنها در صورت رعایت موارد زیر قابلیت تبدیل به شرکت سهامی عام را دارد :
الف) بالا بردن سرمایه قبلی شرکت
ب) ایجاد تغییرات لازم در اساس نامه شرکت
ج) عنوان کردن و ایجاد توافق اعضا در رابطه با تبدیل نوع شرکت در مجمع عمومی فوق العاده شرکت سهامی خاص
د) همچنین انجام این امر تنها در صورتی امکان پذیر است که 2 سال از تاسیس شرکت گذشته باشد علاوه بر آن تنظیم دو بیلان برای شرکت سهامی خاص
3 – شرکت سهامی به یکی دیگر از انواع شرکت های تجاری
این عمل در صورتی که موارد مذکور رعایت شود از نظر قانونی بلامانع می باشد .
4 – شرکت تضامنی به شرکت سهامی عام و یا سهامی خاص
در صورت موافقت تمامی سرمایه گذاران این امر بلامانع است . لازم به ذکر است تمامی دیون و تعهدات شرکت تضامنی پس از تبدیل به شرکت سهامی بر جای خود باقیست و سرمایه گذاران موظف به پرداخت آن در موعد مققر می باشند . ( مطابق ماده 135 و 189 قانون تجارت )
علیرغم حفظ شخصیت حقوقی شرکت ، برخی قوانین آن بایستی بر طبق آئین و الزامات شرکت جدید تغییر کنند . این قوانین عبارتند از حداقل سرمایه اولیه مورد نیاز ، حداقل تعداد افراد سرمایه گذار( که در شرکت سهامی عام 5 نفر و در شرکت سهامی خاص 3 نفر می باشد و بایستی پس از تبدیل هرکدام به دیگری ، تغییرات لازم صورت پذیرد ) و برخی تغییرات در اساس نامه شرکت . همچنین تمامی قروض و تعهدات شرکت قبلی به شرکت بعدی انتقال می یابد و سرمایه گذاران موظف به پرداخت آن ها می باشند .
نتیجه دقیقی پیدا نشد . جهت نمایش پیشنهادات اینجا کلیک کنید
مجتمع ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی درراستای ارائه ی خدمات با اقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید
مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها انجام می شود که در این مقاله از صفر تا صد آن توضیح داده شده است
زمانی که اشخاص حقیقی با مشارکت همدیگر فعالیت های تولید و توزیع را در کنار هم انجام می دهند که این مشارکت با در نظر گرفتن و رسیدن به اهدافی انجام می شود. به این گونه مشارکت ها شرکت تعاونی گفته می شود
در شرکت های سهامی عام در تهران به منظور انجام هر گونه تغییراتی صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده ضروری است.
الزامی است که برای ثبت شرکت و منعقد کردن قرار داد ها کلیه شرایط ثبت شرکت عمومی رعایت شود ، قصد و رضا ، اهلیت بودن ، معین بودن موضوع ، قانونی بودن جهت و هدف .
د رکنار انواع شرکتهای تجاری و دانش بنیان شرکت هایی نیز هستند که جهت انجام امور خدماتی در تهران در راستای کمک کردن به دیگر شرکتها، سازمان ها و اشخاص افراد با تجربه در امر خدمات را به یاری می گیرند
چند جانبه بودن فعالیت گردشگری در تهران به صورتی است که علاوه بر جابجایی از مبدا به مقصد خدمات گوناگونی نیز دارد
دریافت کارت بازرگانی پس از طی مراحل قانونی امکان پذیر بوده و جهت واردات و صادرات محصول می توان از آن استفاده نمود
ثبت شرکت ها شرکت های بیگانه جهت اخذ نمایندگی در ایران ، برای امور بازرگانی خود باید در ابتدا به ثبت شرکت در کشور اصلی خود اقدام و بعد از آن به اداره ثبت اسناد تهران مراجعه نمایند.
شرکتهای سهامی خاص در تهران از جمله شرکتهای تجاری هستند که به منظور تجارت و کسب سود تشکیل می شوند تعداد سهامداران آن نباید کمتر از 3 نفر باشد و از آنجا که شرکت بازرگانی است موسسین موظف هستند تمامی سهام آن را تامین کنند
هدف اصلی تأسیس شرکت های دانش بنیان ، ارتقای آگاهی، ثروت، گسترش اقتصاد براساس دانش و بهره مندی مطلوب از ظرفیت دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی است
پاسخ دادن به :
ارسال با تشکر از ارسال نظر . پس از تایید نظر شما درج خواهد شد