موضوع فعالیت شرکت چیست؟
به منظور تاسیس شرکت که به طور معمول بر گردآوری و تهیه شرکت نامه مستحکم می باشد شرایط و قواعدی بایستی مورد عنایت واقع گردد تا علاوه بر محقق شدن موضوعات قانونی سمت و سوی تاسیس شرکت هم معین و بیان گردد.
مواد اصلاحی قانون تجارت شرکت های سهامی را به دونوع شرکت سهامی عام و شرکت سهامی خاص تقسیم نموده است.وکیل ثبت شرکت ها در این مقاله برآنست تادرباره ی مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت سهامی عام در تهران مطالبی را به متقاضیان ثبت شرکت در تهران ارائه نماید.متقاضیان محترم مقاله را تا انتها مطالعه نمایید و در صورت مواجه شدن با هر سوال یا مسئله ای با مشاوران و کارشناسان وکیل ثبت شرکت ها در ارتباط باشید.
مطابق ماده 4 شرکت سهامی عام شرکتی می باشد که موسسین آن بخشی از سرمایه ی شرکت را از راه فروش سهام به مردم تامین و فراهم می کند.بدین صورت که موسسین آن در گذشته 20درصد از سرمایه را خودشان ضمانت نموده باشند و حداقل 35درصد از مبلغ ضمانت شده را در حسابی به اسم در شرف تاسیس در یکی از بانک ها سپرده نمایند و پس از آن اهارنامه ای را به پیوست طرح اساسنامه ی شرکت و طرح اغلامیه ی پذیره نویسی سهام به مراجع ثبت شرکت ها ارائه نمایند.هم چنین مطابق ماده 6 شرکت سهامی عام کامل ترین و جامع ترین نوع شرکت سهامی می باشد و به منظور انجام اموری که سرمایه ی فردی کفاف آن را نمی دهد تشکیل می شود این امور مهم اعم از استخراج معادن و تجارت با کشورهای خارج و تاسیس کارخانجات و ایجاد سدها و بانک ها می باشد.
برای ثبت شرکت سهامی عام در تهران بایستی مدارکی به شرح ذیل را آماده نمایید و به مرجع ثبتی مربوطه ارائه نمایید:
مرحله اول : (مرحله تشکیل و تحصیل اجازه پذیره نویسی )
مرحله دوم : (مرحله ایجاد و ثبت شرکت های سهامی عام)
در جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اساسنامه شرکت چیست؟ به مقاله آن مراجعه نمایید و اطلاعات لازم را کسب نمایید.
1.چند نفر به عنوان موسسین شرکت، ابتدا قسمتی از سرمایه شرکت را ، در حسابی بانکی به نام شرکت در شرف تاسیس می سپارند. ( ماده 6 ل. ا. ق. ت )
2.سپس اظهارنامه ای به ضمیمه طرح اساسنامه شرکت و طرح اعلامیه پذیره نویسی سهام که به امضاء همه آن ها رسیده باشند، تسلیم می کنند. ( ماده 6 ل. ا. ق. ت ) اگر شرکت سهامی عام تا 6 ماه از تاریخ تسلیم این اظهارنامه به ثبت نرسد، به درخواست هر یک از موسسین یا پذیره نویسان ، مرجع ثبت شرکت ها گواهی نامه ای حاکی از عدم ثبت شرکت صادر و به بانکی که تعهد سهام و تادیه وجوه در آن به عمل آمده است، ارسال می دارد تا موسسین و پذیره نویسان با رجوع به بانک ، تعهدنامه و وجوه خود را مسترد دارند. در این صورت هزینه های صورت گرفته برای تاسیس شرکت، بر عهده موسسین خواهد بود. ( ماده 19 ل. ا. ق. ت )
3.مرجع ثبت شرکت ها پس از تطبیق مندرجات آن ها با قانون، اجازه انتشار اعلامیه پذیره نویسی را صادر می کند. ( ماده 10 ل. ا. ق. ت )
4.اجازه انتشار اعلامیه پذیره نویسی توسط مرجع ثبت شرکت ها، پس از موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار صادر می شود. ( ماده 25 قانون بازار اوراق بهادار )
5. این اعلامیه توسط موسسین در جراید چاپ می گردد و در بانکی که پذیره نویسی در آن جا صورت می گیرد نیز نصب می شود. در اعلامیه پذیره نویسی، موسسین مهلتی برای رجوع اشخاص به بانک و پذیره نویسی تعیین کرده اند. ( ماده 12 ل. ا. ق. ت )
6. در اعلامیه پذیره نویسی درج می شود که هر شخص پذیره نویس باید حداقل چه تعداد سهام را پذیره نویسی نماید. ممکن است هیچ حداقلی در این خصوص در نظر گرفته نشود. ( بند 11 ماده 9 ل. ا. ق. ت )
7.در اعلامیه پذیره نویسی درج می شود که هر شخص پذیره نویس باید حداقل چه میزانی از مبلغ سهامی که آن را تعهد کرده است، نقداَ بپردازد. ( بند 11 ماده 9 ل. ا. ق. ت ) این میزان می تواند به اندازه کل مبلغ سهام تعهد شده باشد.
8.ظرف این مهلت اشخاص به بانک مراجعه می کنند، ورقه ای به نام ورقه تعهد سهم را امضاء می کنند و مبلغی را که باید نقداَ بپردازند ، تادیه می کنند. ( ماده 12 ل. ا. ق. ت ) به این عمل آنان پذیره نویسی گفته می شود. ورقه تعهد سهم در دو نسخه تنظیم می گردد، که یکی از آن ها در نزد باتک باقی می ماند و دیگری به پذیره نویس تسلیم می گردد. ( ماده 14 ل. ا. ق. ت ) امضاء ورقه تعهد سهم توسط پذیره نویس، مستلزم قبول اساسنامه شرکت و تصمیمات مجامع عمومی شرکت است. ( ماده 15 ل. ا. ق. ت )
9.مهلت پذیره نویسی قابل تمدید است. ( ماده 16 ل. ا. ق. ت ) با توجه به سکونت قانون در خصوص دفعات تمدید و با توجه به مصالح عملی و حفظ حقوق پذیره نویسان، این مدت فقط برای یک بار قابل تمدید است.
10. پس از گذشت مهلت پذیره نویسی، موسسین حداکثر تا یک ماه به تعهدات پذیره نویسان رسیدگی می کنند. ( ماده 16 ل. ا. ق. ت )
11.موسسان پس از احراز این مساله که تمام سرمایه شرکت تعهد گردیده و لااقل 35 درصد آن تادیه شده است، تعداد سهام هر یک از تعهد کنندگان را تعیین و مجمع عمومی موسس را دعوت می کنند. مجمع عمومی موسس متشکل از موسسین و پذیره نویسان . ( ماده 16 ل. ا. ق. ت )
12.مجمع عمومی موسس امور ذیل را بر عهده دارد :
– احراز پذیره نویسی کلیه سهام شرکت و احراز تادیه شدن مبالغ لازم ؛
– تصویب اساسنامه شرکت ؛
– انتخاب اولین مدیران ؛
– انتخاب اولین بازرس یا بازرسان ؛
– انتخاب یک روزنامه کثیرالانتشار برای درج آگهی های شرکت تا تشکیل اولین مجمع عمومی عادی. ( ماده 17 ل. ا. ق. ت و تبصره آن )
13. مدیران و بازرسانی که توسط مجمع عمومی موسس انتخاب می شوند، باید کتباَ قبول سمت نمایند. این امر دال بر آن است که آنان با علم به تکالیف این سمت، عهده دار آن گردیده اند.( ماده 17 ل. ا. ق. ت )
14.از تاریخ قبول کتبی سمت توسط مدیران و بازرسان شرکت تشکیل شده محسوب می گردد. ( ماده 17 ل. ا. ق. ت )
15.اساسنامه مصوب مجمع عمومی موسس، صورت جلسه مجمع عمومی موسس و اعلامیه قبولی مدیران و بازرسان به مرجع ثبت شرکت ها تسلیم می گردد و نهایتاَ شرکت به ثبت می رسد. ( ماده 18 ل. ا. ق. ت )
16.بدیهی است که مدارک مذکور در بند قبل توسط مدیران منتخب به اداره ثبت شرکت ها تسلیم می شود. بنابراین ثبت شرکت سهامی عام توسط اولین مدیران شرکت صورت می گیرد.
17.تا تشکیل اولین مجمع عمومی سالانه، دعوت ها و اطلاعیه های شرکت در دو روزنامه کثیرالانتشار منتشر می گردد. یکی در روزنامه تعیین شده توسط مجمع عمومی موسس و دیگری روزنامه ای که توسط وزارت اطلاعات و جهانگردی ( اداره آگهی های وزارت فرهنگ و ارشاد ) تعیین می شود. ( تبصره ماده 17 ل. ا. ق. ت )
18.موسسین نسبت به کلیه اعمال و اقداماتی که به منظور تاسیس و ثبت شرکت انجام می دهند، مسئولیت تضامنی دارند چه شرکت تشکیل گردد و چه تشکیل نگردد. ( ماده 23 ل. ا. ق. ت )
از همراهی شما عزیزان صمیمانه سپاسگزاریم.
نتیجه دقیقی پیدا نشد . جهت نمایش پیشنهادات اینجا کلیک کنید
مجتمع ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی درراستای ارائه ی خدمات با اقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید
به منظور تاسیس شرکت که به طور معمول بر گردآوری و تهیه شرکت نامه مستحکم می باشد شرایط و قواعدی بایستی مورد عنایت واقع گردد تا علاوه بر محقق شدن موضوعات قانونی سمت و سوی تاسیس شرکت هم معین و بیان گردد.
زمانی که در صدد تاسیس شرکت هستید باید بدانید که برای آن باید اسم و نشانی را انتخاب نمایید که توسط آن بتوان شرکت را شناسایی کرد در این مقاله به نمونه های اسم شرکت پرداخته می شود
در واقع برای اینکه بخواهیم هدف اصلی را مشخص سازیم باید بدانید که موضوع فعالیت اصلی معماری ، چگونگی فضا سازی با مصالح و رورش های مختلف در تهران می باشد
شرکت تضامنی گونه ای از قالب های ثبتی شرکت در تهران می باشد که بی نقص ترین نوع می باشد
در عصر حاضر و توسعه یافتن اجتماع ، با وجود فعالیت های زیاد اشخاص این توانایی را ندارند تا برخی از کارها را خودشان انجام بدهند و یا در آن حوزه تجربه کافی ندارند تاسیس شرکت ها به این اشخاص این فرصت را می دهد تا برخی از این کارها را از طریق آن شرکت ها انجام بدهند.
به شرکتهایی که در آن سرمایه به سهام و قطعات کوچکتر تقسیم می شود و سهامداران آن به مقدار سهم خود در برابر دیون شرکت مسئولیت دارند شرکت سهامی گفته می شود.از جمله این شرکت ها شرکت سهامی خاص می باشد.
د رکنار انواع شرکتهای تجاری و دانش بنیان شرکت هایی نیز هستند که جهت انجام امور خدماتی در تهران در راستای کمک کردن به دیگر شرکتها، سازمان ها و اشخاص افراد با تجربه در امر خدمات را به یاری می گیرند
به شرکتی شرکت دانش بنیان می گویند که از راه و روش مراجع ذی صلاح ( که در حال حاضر کارگروه ارزیابی و تشخیص شایستگی شرکت های دانش بنیان می باشد ) علامت و پروانه دانش بنیانی را بدست آورده باشد شرکتهای دانش بنیان دارای انواعی می باشد که در این مقاله به توضیحات بیشتر می پردازیم
متقاضیان ثبت شرکت در تهران جهت انجام ثبت شرکت خود باید به اداره ثبت شرکتها مراجعه نمایند .
شخاصی که در شرکت سهامدار می باشند هم می خواهند از کارهای کلی شرکت مطلع باشند.مجمع عمومی عادی تنها وسیله ای می باشد که اشخاصی که در شرکت سهام دارند نظرهای خود را اعمال نمایند.
پاسخ دادن به :
ارسال با تشکر از ارسال نظر . پس از تایید نظر شما درج خواهد شد