وظایف مجمع عمومی موسس چیست؟
یکی از اجزای ضروری برای تشکیل شرکت سهامی مجمع عمومی موسس می باشد.مجمع عمومی موسس از اجتماع دو گروه سرمایه گذار و پذیره نویسان تشکیل می گردد.برای مطالعه بیشتر در مورد وظایف مجمع عمومی موسس مقاله را بخوانید.
وکیل ثبت شرکت ها در این مقاله برآنست تا در مورد اساسنامه شرکت مطالبی را به متقاضیان محترم ارائه نماییم مقاله را بخوانید و در صورت مواجه شدن با هر سوال و مسئله ای با مشاوران و کارشناسان ما در ارتباط باشید.
مهم ترین ستون شرکت سهامی اساسنامه می باشد. تمامی شرکت های سهامی عام یا شرکت سهامی خاص بایستی دربردارنده ی اساسنامه باشند. تعیین کننده و مشخص کننده ی رابطه های شرکاء با یک دیگر و نهایت اختیارات مجامع عمومی و هیئت مدیره و تعیین کننده ی منفعت و ضرر شرکت و مدت منحل شدن آن برعهده اساسنامه می باشد. اساسنامه مطیع نظر موسسین و بیشتر اشخاصی می باشد که بیشترین سهام را دربردارند و قانون از دیدگاه مهم بودن ،مواردی را در آن درج نموده است که بایستی در هر زمانی رعایت شود.
در واقع اساسنامه ی شرکت سندی می باشد که به آن شرکت اعتبار می بخشد و در آن آیین نامه و سرمایه ی شرکت، هدف و چگونگی فعالیت و اختیارات هر کدام یک از اعضای شرکت و هیات مدیره و مجامع عمومی و بازرسان شرکت و عده مدیران و چگونگی برگزیده شدن و مدت زمان ماموریت و روش معین نمودن جانشین مدیرانی که فوت یا کناره گیری نموده اند و یا ورشکسته و گوشه نشین می شوند مشخص می گردد و تمامی اعضا بایستی کلیه ی موارد آن را رعایت نمایند و رعایت کردن آن الزامی و ضروری می باشد .
به همان صورتی که که در زندگی یک شخص حقیقی سجل یا شناسنامه ی او سبب هویت و کسب اعتبار او می گردد برای شخص حقوقی هم اساسنامه به او هویت و اعتبار می بخشد و نهایت اختیارات و وظایف مدیران و مقدار مسئولیت آن ها و روش کارکرد آن ها در آن ذکر می شود.
مطابق ماده ی 8 لایحه ی اصلاحی 24/12/48 اساسنامه شرکت بایستی دربردارنده ی موارد ذیل باشد.
اساسنامه شرکت سندی می باشد که به آن اعتبار می بخشد و در آن راه و روش های سرمایه شرکت،اهداف و شیوه فعالیت و وظایف هر کدام یک از اعضای شرکت و هیئت مدیره و مجامع عمومی و بازرسان شرکت و تعداد مدیران و شیوه انتخاب و مدت ماموریت و شیوه مشخص نمودن جانشین مدیرانی که فوت نموده اند و یا استعفا داده اند و یا ورشکسته می شوند مشخص می شود و همه اعضا باید موارد آن را رعایت کنند و رعایت آن الزامی می باشد.لذا،شرکت های سهامی عام،و سهامی خاص باید دارای اساسنامه باشند،ولی،شرکتنامه مخصوص شرکت های با مسئولیت محدود،تضامنی و نسبی است و شرکت های سهامی و تعاونی نیازی به شرکتنامه ندارند.شرکتنامه در شرکت های با مسئولیت محدود رکن اساسی آن است،به گونه ای که عدم تنظیم آن سبب باطل شدن شرکت می باشد.
مواردی که در شرکتنامه به آن اشاره می شود عبارتند از:
با توضیحاتی که از اساسنامه شرکت در این مقاله انجام گردید می توان این چنین بیان کرد که هر اساسنامه ای خصوصیات و ویژگی های خاص خود را دربردارد. امکان دارد که این تفاوت به صورت جزئی باشد به عنوان مثال تفاوت اساسنامه دو شرکت سهامی خاص یا تفاوت زیادی در اساسنامه ها وجود داشته باشد مانند تفاوت در اساسنامه شرکت سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود. اما مواردی هستند که بایستی در اساسنامه هر شرکتی به صورت جدا از نوع آن وجود داشته باشد. مواردی مانند نام شرکت به همراه نوع آن، موضوع شرکت، مدت اعتبار شرکت، محل و آدرس اقامتگاه شرکت، سرمایه شرکت، تابعیت شرکت و غیره.
تصویب اساسنامه شرکت
اساسنامه شرکت بایستی مورد تایید و تصویب تمامی موسسین باشد. بنابراین پس از ثبت شرکت هر شخصی که با سمت شریک وارد شرکت می شود بایستی از مقررات و قوانین اسناسنامه شرکت تبعیت نماید.
اغلب اوقات اساسنامه ها به شکل پیش دفرض و آماده به وسیله ی اداره ثبت شرکت ها و نهادهای غیر تجاری و در مواردی خاص هم به وسیله ی نهادهای خاصی به متقاضیان ارائه می شود.
با این توضیحات اگر تمایلی ندارید تا از این اساسنامه ها استفاده نمایید درصورتی که شما به تنظیم نمودن اساسنامه شرکت آشنایی دارید می توانید خودتان عهده دار تنظیم اساسنامه شرکت باشید.
نتیجه دقیقی پیدا نشد . جهت نمایش پیشنهادات اینجا کلیک کنید
مجتمع ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی درراستای ارائه ی خدمات با اقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید
یکی از اجزای ضروری برای تشکیل شرکت سهامی مجمع عمومی موسس می باشد.مجمع عمومی موسس از اجتماع دو گروه سرمایه گذار و پذیره نویسان تشکیل می گردد.برای مطالعه بیشتر در مورد وظایف مجمع عمومی موسس مقاله را بخوانید.
همانطور که گفته شد نام شرکت اساسی ترین عامل برای ثبت یک شرکت است. شما میتوانید برای جلوگیری از یکسان بودن نام شرکت با شرکت های دیگر از کلمه سه سیلابی استفاده کنید.
در مواردی که ثبت شرکت ساختمانی در تهران انجام می دهید از جمله مهمترین و سخت ترین فاکتوری که باید به آن توجه نمایید نام شرکت می باشد که باید در انتخاب نام شرکت دقت بسیار نمایید
در شرکت مسائل دیگری پیش میاید که نه به تاسیس شرکت مربوط است و نه به امور جاری مربوط می شود بلکه اموری فوق العاده و مهم و اتفاقی است.در این صورت مجمع عمومی فوق العاده شرکت بایستی تشکیل شود و نسبت به آن ها تصمیم گیری نماید.برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله را تا انتها مطالعه نمایید.
به شرکتی شرکت دانش بنیان می گویند که از راه و روش مراجع ذی صلاح ( که در حال حاضر کارگروه ارزیابی و تشخیص شایستگی شرکت های دانش بنیان می باشد ) علامت و پروانه دانش بنیانی را بدست آورده باشد شرکتهای دانش بنیان دارای انواعی می باشد که در این مقاله به توضیحات بیشتر می پردازیم
زمانی که موسسین شرکت خود را در تهران به ثبت می رسانند می توانند از مزایای آن بهره مند شوند در این مقاله به توضیحات بیشتر در این مورد پرداخته می شود
شرکت تضامنی گونه ای از قالب های ثبتی شرکت در تهران می باشد که بی نقص ترین نوع می باشد
شرکت تجارتی، در واقع قراردادی بین دو یا چند نفراست که به موجب آن توافق می کنند با به اشتراک گذاشتن بخشی از سرمایه خود و تامین سرمایه ای مستقل، شرکتی را جهت اجرای هدف معینی تاسیس کنند و در سود و زیان های حاصله از کاربرد آن سرمایه شریک باشند
به منظور تاسیس شرکت که به طور معمول بر گردآوری و تهیه شرکت نامه مستحکم می باشد شرایط و قواعدی بایستی مورد عنایت واقع گردد تا علاوه بر محقق شدن موضوعات قانونی سمت و سوی تاسیس شرکت هم معین و بیان گردد.
در حوزه فعالیت موسسات حقوقی در تهران ، موضوعات تجاری نیز دیده نمی شود در این مقاله از شرایط ثبت موسسات حقوقی در تهران در مطالعه نمایید و اطلاعات لازم را کسب نمایید
پاسخ دادن به :
ارسال با تشکر از ارسال نظر . پس از تایید نظر شما درج خواهد شد