موضوع فعالیت شرکت چیست؟
به منظور تاسیس شرکت که به طور معمول بر گردآوری و تهیه شرکت نامه مستحکم می باشد شرایط و قواعدی بایستی مورد عنایت واقع گردد تا علاوه بر محقق شدن موضوعات قانونی سمت و سوی تاسیس شرکت هم معین و بیان گردد.
اسناسنامه نوعی از اسناد مهم شرکت محسوب می شود. تمامی قانون و قوانین و سرمایه شرکت ، اهداف و هم چنین نوع فعالیتی که حکم است انجام گردد ، تعداد اعضا و مدیران و هیئت مدیره شرکت و هم چنین انجام عمومی و بازرسان شرکت و مشخص نمودن مقام آن ها و در صورتی که لازم باشد معین کردن جانشینان مدیران در صورتی که فوت نمایند و یا ورشکسته شوند و یا برکنار شوند قید می گردد .
در حقیقت اساسنامه نوعی مدرک هویتی شرکت محسوب می شود همان گونه که شخص به منظور شناسایی و شناخته شدن به مدرکی به عنوان شناسنامه نیاز دارد شرکت هم دربردارنده ی مدرکی به نام اساسنامه می باشد که سبب شناسایی وهم چنین تمامی امور و قوانین در آن ذکر شده است در حقیقت اساسنامه اعتبار و هویت اصلی شرکت محسوب می شود.
شرکت های سهامی خاص و شرکت های سهامی عام از جمله شرکت هایی می باشند که دربردارنده اساسنامه هستند.
د رجها اطلاعات بیشتر در زمنیه مراحل ثبت شرکت می توانید به مقاله آن مراجعه نمایید .
نکته های مهم تنظیم اساسنامه به شرح ذیل می باشد:
طبق ماده 8 لایحه اصلاحی مصوب شده در تهیه و تنظیم اساسنامه بایستی مواردی را ذکر نمود که این موارد به شرح ذیل می باشد:
نام شرکت بایستی ذکر گردد.
موضوع فعالیت شرکت بایستی به صورت صحیح و واضح قید گردد.
مدت شرکت در صورتی که به منظور مدت زمان مشخصی تشکیل شده است بایستی ذکر گردد.
در حقیقت آدرس اصلی شرکت بایستی مقر فعالیت شرکت همراه با آدرس دقیق شرکت کدپستی ، شماره تماس و ... قید شود .
مبلغ سرمایه اصلی شرکت و در صورتی که مبلغ نقدی یا غیرنقدی وجود دارد بایستی قید گردد.
تعداد سهام بىنام و با نام و مبلغ اسمى آن ها و در صورتی که قصد دارند سهامی دارای برتری و مزیت را به جود بیاورند
تعداد، خصوصیات و امتیازهای این چنین سهام ها بایستی قید گردد.
مبلغ هایی که برای هر سهم مشخص می گردد بایستی روش و چگونگی طلب ها و باقی مبلغ اسمی هر سهم و مدت زمانی که بایستی دریافت شود ذکر گردد توجه داشته باشید که این مدت نبایستی از 5 سال بیشتر باشد .
روش تبدیل شدن سهامی بانام به سهام بی نام و بالعکس بودن آن به شرح ذیل می باشد:
اساسنامه نوعی از اسناد هویتی شرکت های تجاری به شمار می رود. کلیه مشخصه ها و ویژگی های شرکت از نوع فعالیت و سرمایه و اعضا در اساسنامه شرکت درج می گردد هم چنین وظایف و اختیارات هیات مدیره و... در حقیقت عملکردها و راه وروش شرکت هم در آن بایستی قید گردد. این محتوا را بایستی تمامی اعضا رعایت کنند .
تمامی ها شرکت ها بایستی اساسنامه را در اختیار داشته باشند.
شرکتنامه برای کلیه ی شرکت ها الزامی نمی باشد در حقیقت شرکت نامه تنها به شرکت هایی از قبیل شرکت با مسئولیت محدود ، تضامنی ، نسبی تعلق دارد. شرکت هایی مانند شرکت سهامی و تعاونی به شرکت نامه نیازی ندارند. شرکت نامه نوعی سند است که به منظور تاسیس و راه اندازی شرکت های تجاری بین دو و یا چند شریک تهیه و تدوین و تنظیم می گردد.
به منظور تمامی شرکت ها و موسسه ها شرکت نامه الزامی نیست.
در ماده 197 قانون تجارت این چنین تصویب شده است بعد از آن که شرکتی تاسیس شد بایستی در همان ماه های نخست شرکت نامه و پیوست های آن را به وزارت دادگستری ارسال نماید. این سند، سندی دارای اعتبار مىباشد زیرا به طور حقیقی آن چه که در آن قید شده است بخشی از اساسنامه ی شرکت می باشد که به وسیله ی قوه قضاییه چاپ و منتشر شده است و در اختیار اداره ی ثبت اسناد و املاک کشور و اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتى می باشد و بهوسیله مؤسسین تهیه و تدوین می شود و به طور معمول چکیده ای از اساسنامه، بایستی مواردی به شرح ذیل قید گردد:
در انتهای این مقاله خاطر نشان می شویم که شما متقاضیان محترم در صورت مواجه شدن با هر نوع سوال و یا مسئله ای می توانید با کارشناسان و مشاوران ما در وکیل ثبت شرکتها تماس حاصل فرمایید تا کارشناسان و مشاوران ما با اطلاعات جامعی که طی سال ها خدمت به شما کسب نموده اند شما را در این امر مهم یاری نمایند.
نتیجه دقیقی پیدا نشد . جهت نمایش پیشنهادات اینجا کلیک کنید
مجتمع ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی درراستای ارائه ی خدمات با اقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید
به منظور تاسیس شرکت که به طور معمول بر گردآوری و تهیه شرکت نامه مستحکم می باشد شرایط و قواعدی بایستی مورد عنایت واقع گردد تا علاوه بر محقق شدن موضوعات قانونی سمت و سوی تاسیس شرکت هم معین و بیان گردد.
زمانی که در صدد تاسیس شرکت هستید باید بدانید که برای آن باید اسم و نشانی را انتخاب نمایید که توسط آن بتوان شرکت را شناسایی کرد در این مقاله به نمونه های اسم شرکت پرداخته می شود
مجمع عمومی گردهمایی شرکای شرکت و مجموع افرادی می باشد که شخصیت شرکت را ایجاد نموده اند و شخصیت حقوقی شرکت وابسته به وجود آن ها می باشد در این مقاله از وظایف مجمع عمومی موسس اطلاعاتی را مطالعه نمایید
شرکت های سهامی خاص در تهران شرکت های بازرگانی به شمار میروند در صورتی که موضوع فعالیت آن ها هم غیر تجاری باشد در این مقاله نمونه ای از موضوعات شرکت سهامی خاص پرداخته می شود لطفا مطالعه نمایید
در عصر حاضر و توسعه یافتن اجتماع ، با وجود فعالیت های زیاد اشخاص این توانایی را ندارند تا برخی از کارها را خودشان انجام بدهند و یا در آن حوزه تجربه کافی ندارند تاسیس شرکت ها به این اشخاص این فرصت را می دهد تا برخی از این کارها را از طریق آن شرکت ها انجام بدهند.
مهم ترین ستون شرکت سهامی اساسنامه می باشد.تمامی شرکت های سهامی عام یا شرکت سهامی خاص بایستی دربردارنده ی اساسنامه باشند در این مقاله در مورد تنظیم نمودن اساسنامه و هم چنین تصویب آن اطلاعات لازم رادریافت نمایید
یکی از شرکتهای سهامی که بین متقاضیان ثبت در تهران رایج می باشد شرکت سهامی عام می باشد که در این مقاله به تعریف از آن و نمونه های اسم شرکت سهامی عام پرداخته می شود لطفا مطالعه نمایید
یکی از مهم ترین و با اهمیت ترین مرحله ها در تاسیس و راه اندازی یک کسب و کار و فعالیت انتخاب نام شرکت می باشد در این مقاله به توضیحات بیشتر پرداخته می شود لطفا مطالعه نمایید
شرکتها بعد از ثبت در اداره ثبت شرکتها امکان دارند بر اساس مواردی مجبور به انحلال شود در این مقاله به این موضوع انحلال شرکتها پرداخته می شود.
شرکت ساختمانی در تهران برای این ثبت می شود که طرح های ساخت ساختمان ها، بناها و اسکلت ساختمانی و فعالیت های دیگری از جمله عملیات هایی که با موضوع ساختمان و بازرسی و اجرایی کردن آن ها، مرتبط می باشد به بهترین شکل ممکن انجام شود.
پاسخ دادن به :
ارسال با تشکر از ارسال نظر . پس از تایید نظر شما درج خواهد شد