جواز تاسیس چیست ؟
به تایید اولیه ای که به اشخاص حقوقی و یا حقیقی به منظور فعالیت و یا سرمایه گذاری در عرصه به خصوصی اعطا می گردد جواز تاسیس گفته می شود
به تایید اولیه ای که به اشخاص حقوقی و یا حقیقی به منظور فعالیت و یا سرمایه گذاری در عرصه به خصوصی اعطا می گردد جواز تاسیس گفته می شود. جواز تاسیس این امکان را فراهم می کند تا در یکی از شهرک های صنعتی که در جواز نام برده شده است و با امکاناتی که در جواز تعیین شده است به تولید و عرضه کالاهایی بپردازند که در آن مجوز قید گردیده است. توجه داشته باشید که دربرداشتن این جواز به این معنی نیست که شما دیگر نبایستی مجوز هایی را مرتبط با فعالیت خود اخذ کنید.
با توجه به نوع فعالیت مرجع صدور جواز تأسیس متمایز است. به عنوان مثال : در صورتی که نوع فعالیت تولید و عرضه محصولات کشاورزی می باشد بایستی جواز تأسیس از وزارت جهاد کشاورزی اخذ گردد.
از زمان و تاریخی که جواز تاسیس صادر میگردد به مدت یک سال اعتبار خواهد شد و پس از گذشت و سپری شدن یکسال قابلیت تمدید شدن را دارد و در صورتی که درخواست کننده به منظور تمدید مجدد مبادرت ننماید ، جواز به خودی خود از اعتبار ساقط می گردد و در نتیجه باطل می شود لازم به ذکر است که جواز تاسیس قابلیت انتقال به غیر دارد.
در صورتی که فردی قصد داشته باشد جواز تاسیس را دریافت کند بایستی معین شود که ایده قرار است برای موسسه و یا شخص خاصی تشکیل گردد چنانچه تحت شرکت خاصی می باشد جواز به شکل حقوقی و در صورتی که این گونه نباشد به صورت حقیقی صادر می گردد.
مزایای اخذ جواز تاسیس جواز تاسیس مزیت هایی دارد که به شرح ذیل می باشد:
می توانند زمین صنعتی را در شهرکهای صنعتی با نرخ مصوب دولتی و با پرداخت نمودن فقط 30% از مبلغ را به صورت نقد و 70% را به صورت اقساط 36 ماهه به خود اختصاص دهند. (هر سه ماه یکبار یک قسط را بایستی پرداخت نمایند.)
می توانند در اداره ثبت علامت های تجاری برای محصولات خود برند فارسی ثبت کنند.
می توانند در نمایشگاههای تجاری داخلی و خارجی شرکت کنند.
می توانند وام و تسهیلات دولتی را با سود تولیدی و توقف یک الی دو سال و با باز پرداخت بلند مدت اخذ نمایند.
در دسترس بودن پیش طرح توجیهی (PFS) که به وسیله کارشناسان و متخصصان مرجع صادر کننده به منظور ارائه و جذب سرمایه گذاری مورد تایید واقع گردیده است در دسترس آن ها گذاشته می شود.
مراجع صادر کننده جواز تاسیس با توجه به نوع فعالیت اقتصادی که مورد نظر سرمایه گذار می باشد ، متمایز است . وزارت صنعت معدن تجارت جهت فعالیتهای صنعتی مرجع صادر کننده است ولی دیگر نهاد ها و وزارتخانهها مانند : موسسه میراث فرهنگی در زمینه گردشگری و صنایع دستی، وزارت کشور در حوزه NGO و گروه ها ، وزارت جهاد کشاورزی در زمینه تولیدات و صنایع کشاورزی و غذایی و وزارت کار و تعاون در زمینه کارآفرینی وشغل های خانگی به صدور جواز تأسیس با توجه به مقررات و قوانین متداول مبادرت می کنند.
با توجه به سازمان و مرجع صادر کننده مدت زمان لازم به منظورجواز تأسیس متمایز است.
به منظور جواز تأسیس صادر شده از وزارت صنعت و معدن و تجارت این مدت زمان به صورت متوسط 14 روز تا 30 ماه میباشد. مدت زمان لازم به منظور دریافت جواز تأسیس از وزارت جهاد کشاورزی بین 2 ماه الی 4 ماه میباشد. هم چنین مدت زمان لازم به منظور صدور جواز تأسیس از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری 2 الی 3 ماه است.
در سایت بهین یاب ثبت نام نموده باشند.
نام کاربری و کلمه عبور را دریافت نموده باشند.
طرح توجیهی و …را آماده نموده باشند.
پس از آن که این مرحله ها را انجام دادید بایستی منتظر باشید تا فرایند ثبت نام به وسیله کارشناس بررسی شود و در صورتی که هیچ گونه نقص و یا اشکالی وجود نداشته باشد جواز تاسیس صادر می گردد.
هنگام اخذ جواز تاسیس بایستی به این نکته توجه نمایید که در یک جواز کالاهایی که با یکدیگر مرتبط می باشند بایستی قید گردد زیرا هر کالا دربردارنده یک کد آیسیک می باشد که بایستی با یکدیگر در ارتباط و مرتبط باشند.
بعد از آن که جواز تاسیس صادر گردید می توان به منظور دریافت پروانه بهره برداری مبادرت نمود یعنی قبل از آن که پروانه صادر گردد می بایست جواز تاسیس دریافت شود.
نکته: هر شخص و یا هر شرکتی تنها یکبار قادر می باشد در سایت بهین یاب ثبتنام نماید و username و password را دریافت کند یعنی هر کدملی و هرشناسه ملی تنها یکبار در سایت ثبتنام می گردد پس از ثبت بایستی ، نام کاربری و کلمه عبور را به خاطرسپرد و هرگز نبایستی از خاطر برود.
الف- اشخاص حقیقی
ب) اشخاص حقوقی
متقاضیان محترم به منظور اخذ جواز تاسیس صنایع می توانید با مشاوران و کارشناسان ما تماس بگیرید و سوالات خود را بپرسید مشاوران و کارشناسان خبره و کاردان ما با اطلاعات جامع و کاملی که دربردارند یاری رسان شما در این امر می باشند.
نتیجه دقیقی پیدا نشد . جهت نمایش پیشنهادات اینجا کلیک کنید
مجتمع ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی درراستای ارائه ی خدمات با اقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید
به تایید اولیه ای که به اشخاص حقوقی و یا حقیقی به منظور فعالیت و یا سرمایه گذاری در عرصه به خصوصی اعطا می گردد جواز تاسیس گفته می شود
روزنامه ی رسمی کشور در تهران به عنوان جایگاه اطلاعات و قانون و مقررات کشور، عضو عمده و قانونی اطلاع رسانی حقوقی شمرده می شود.
شیوه ثبت آگهی تغییرات شركتها و مؤسسات غیر تجاری دارای تابعیت ایرانی و یا خارجی در دفتر ثبت شركتها و دریافت امضاء از مدیران و صاحبان سهام آنان.
یکی از اقدامات مهم و ضروری در شرکت های عام و شرکت های خاص انتخاب بازرس است
پاسخ دادن به :
ارسال با تشکر از ارسال نظر . پس از تایید نظر شما درج خواهد شد