ما در این مقاله تلاش برآن داریم تا در مورد ثبت شرکت مطالب مفیدی را به اشخاصی که در صدد ثبت شرکت می باشند ارائه نماییم مقاله را بخوانید و در صورت مواجه شدن با هر سوال و مسئله ای با مشاوران و کارشناسان وکیل ثبت شرکت ها در ارتباط باشید.
امروزه در دنیای جدید الکترونیک ثبت شرکت را می توانید به صورت اینترنتی انجام دهید . با الکترونیکی شدن کلیه ثبت نام ها دیگر نیاز به مراجعه متقاضی به اداره ثبت شرکتها نمی باشد و بدون مراجعه به اداره و وارد شدن به سایت اداره ثبت شرکتها می توانند ثبت شرکت خود را انجام دهند . در این مقاله می توانید با مراحل گام به گام ثبت شرکت آشنا شوید .
مراحل ثبت شرکت
اقدام اول- شریک خوب پیدا کنید
در ابتدا باید شرکا مناسب و قابل اعتمادی را برای شرکت پیدا نمایید برای هر قالب ثبتی شرکت تعداد هر شریک متفاوت می باشد بر اساس قالب ثبتی شرکت بامسئولیت محدود 2 نفر شریک و یا شرکت سهامی خاص 3 نفر شریک و... انتخاب نمایید . باید این را بدانید که در قالب ثبتی شرکت بامسئولیت محدود شرکا به میزان سرمایه ای است که وارد شرکت می نمایند در واقع بر اساس سرمایه بیشتر حق رأی بالاتری دارند . در واقع هر قالب ثبتی شرکت برای خود قوانین ثبتی جداگانه ای دارند که باید به آن توجه نمایید .
اقدام دوم- ورود به سامانه ثبت شرکت ها
بعد از تعیین شرکت و نوع قالب ثبتی شرکت باید شرکت رسمیت یابد بدین صورت می توانید به سامانه اینترنتی اداره ثبت شرکتها به نشانی Irsherkat. ssaa. Ir مراجعه نموده و بر اساس اطلاعات خواسته شده در سامانه کلیه مراحل را تکمیل نمایید . در مرحله اول اطلاعات متقاضی نمایش داده می شود که باتکمیل آن می توانید به مرحله بعدی مراجعه نمایید .
اقدام سوم- انتخاب نام شرکت
انتخاب نام شرکت از مراحل مهم ثبت شرکت می باشد زیرا شهرت و اعتبار کسبی توسط نام شرکت بدست می آید بهتر است در نام شرکت دقت شود . بعد از تعیین نام 5 نام مناسب و زیبا برای شرکت و رعایت قوانین تعین نام در انتخاب آنها می توانید به ترتیب اولویت در سامانه در بخش مربوطه اطلاعات نام را وارد نمایید. و با تایید کارشناسان اداره به مراحل بعدی مراجعه نمایید .
اقدام چهارم- موضوع فعالیت تان را بگویید
مدت موضوع فعالیت شرکت در ابتدا باید مشخص گردد . بدین صورت که یکی از گزینه ها را باید انتخاب نمایید یا محدود و یا نامحدود . در سامانه فهرستی ترتیب داده شده است که بتوانید به راحتی موضوع فعالیت را انتخاب نمایید . برخی از فعالیت های شرکت نیاز به مجوز دارد بهتر است قبل از ثبت اقدام به اخذ آن نمایید .
اقدام پنجم- نشانی شرکت را مشخص کنید
تعیین کردن نشانی و مرکز فعالیت شرکت از بخش های مهمی می باشد که بتوانید شرکت را برپا کرده و به امور فعالیتی آن بپردازید . در این قسمت باید اطلاعات مربوط به مرکز فعالیت را وارد نمایید . در صورت عدم وجود نشانی شرکت می توانید از نشانی منزل استفاده نمایید و آن را وارد نمایید
اقدام ششم- سرمایه شرکت را تامین کنید
در این قسمت باید سرمایه اولیه شرکت را مشخص نمایید. سرمایه اولیه شرکت سهامی تعداد سهم و ارزش اسمی آن می باشد . بدین صورت که برای قالب ثبتی شرکت بامسئولیت محدود حداقل سرمایه شرکت 100 هزار تومان می باشد. اعتبار شرکت را سرمایه شرکت نشان می دهد .
اقدام هفتم- شرکای خود را معرفی کنید
در این قسمت باید مشخصات سهامدارن و اعضای اصلی شرکت را وارد نمایید . در صورت وجود افرادی بیش از 150 نفر می توان از فرم دیگری در سامانه استفاده نمایید . در این بخش اطلاعات شناسنامهای و همچنین آدرس پستی و شماره تماس این افراد ثبت و ذخیره میشود
اقدام هشتم- مشخص کردن سهام شرکا
تکمیل اطلاعات سرمایه و سهام شرکا می باشد . نام هریک از اعضا را وارد کرده و سهام آنها را مشخص نمایید . نوع سهام را باید به صورت نقدی و یا غیر نقدی باید مشخص نمایید . سمت اشخاص شرکت و ارتباط آنهانیز مشخص گردد . منظور از ارتباط اشخاص با یکدیگر، مشخص بودن وکیل و موکل و قیم قانونی و... در ارتباط با شرکا و اعضای شرکت است.
اقدام نهم- معرفی شعبه های شرکت
درج کلیه شعبات شرکت در صورت وجود . در واقع اگر شعبه ای وجود نداشته باشد دراین قسمت چیزی وارد نشود .
اقدام دهم- اساسنامه را ارائه دهید
در این قسمت باید اطلاعات اساسنامه و شرکتنامه شرکت را در صورت وجود وارد نمایید. فرمهای پیش فرض برای این منظور در سامانه موجود می باشد که می توان اطلاعات اساسنامه و شرکتنامه را درج نمایید . الزامی است که تصویر اساسنامه و شرکتنامه را در قسمتی از سایت بارگذاری نمایید .
اقدام آخر- چاپ آگهی در روزنامه رسمی
بعد از پایان ثبت اینترنتی شرکت و درج کلیه اطلاعات در سامانه و اخذ کدرهگیری باید کلیه مدارک به اداره ثبت شرکتهات ارسال نمایید و بعد از تأیید تمام مدارک، شماره ثبت شرکت به شما داده میشود. با دریافت این شماره، فقط یک قدم تا آغاز فعالیت شرکتتان باقی میماند؛ باید آگهی ثبت شرکت را در روزنامه رسمی چاپ کنید. شما درآینده برای هرکاری که بخواهید انجام دهید اصل یا کپی برابراصل این آگهی را لازم دارید. در آگهیای که چاپ میکنید اطلاعاتی در مورد نام شرکت، نوع فعالیت و اطلاعاتی از این دست را مطرح میکنید.حدود ۲ هفته بعد از مراجعه شما به دفتر روزنامه رسمی، آگهی ثبت شرکت در آن درج میشود.
از اینکه تا انتهای مقاله همراه ما بودید صمیمانه سپاسگزاریم.
پاسخ دادن به :
ارسال با تشکر از ارسال نظر . پس از تایید نظر شما درج خواهد شد